Наши гимназисти – креативни и успешни!

      На 11 май в залата на Център за подкрепа на личностното развитие – Бургас се състоя награждаването на учениците, които се представиха най-добре в конкурса „Европа – предизвикателство за моята кариера“. Мултимедийните проекти следваха формата „Pecha Kucha“ или презентиране на 20 слайда по 20 секунди.
        Конкурсът е посветен на 9 май – Ден на Европа и се организира за втора поредна година от кариерните консултанти към ЦПЛР – Бургас и Областен информационен център.
     Учениците от СУ „Епископ Константин Преславски“ се представиха повече от отлично. Емре Шабан Ереджеб от Х А клас завоюва първо място, а Зорница Дикова Тодорова от XI A клас завърши трета. Те презентираха на изключително високо ниво по поставената тема и представиха достойно своето училище в оспорваната надпревара на бургаските гимназисти. Учениците бяха подкрепени от своите учители по география Ирина Ганева и по икономика Ивелина Димитрова.
      Нашите призьори получиха грамота от името на кмета на Община Бургас г-н Димитър Николов и предметна награда от Областен информационен център.
         Гордеем се с ученици като тях и им желаем да покоряват още много върхове!