„Бъдители“ вдъхновиха нашите гимназисти

06      Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример на 9 май – Деня на Европа гостува на СОУ „Епископ Константин Преславски“ в Бургас по покана на г-н Мартин Илиев – директор на училището.

      В „Клуба на ученика“ за „Професиите на бъдещето“ пред учениците от 9. и 11. клас говориха Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски управител на първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията, транспорта и логистиката.

      За първи път в благотворителна инициатива „Бъдители“ взе участие като гост-лектор доц. д-р Наталия10 Футекова, която е преподавател, управляващ съдружник на една от най-големите компании за бизнес софтуер у нас и основател на образователната организация ERP Academy. Пред учениците тя разказа за ERP системите – тяхното развитие в страната, липсата на квалифицирани кадри и възможностите за реализация и успех в България.

       На събитието Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ връчи на доц. д-р Наталия Футекова грамота за посланик на благотворителна инициатива.

снимки: Teddy Grozdanov – Photography