Начало на зимния плувен сезон в СОУ „Константин Преславски“

      На 23 ноември 2012 г. (петък) се открива за ползване от гражданите и гостите на Бургас плувния басейн в СОУ „Константин Преславски“. По този повод ръководството на училището обявява „ден на отворените врати“. В петък всеки ще може да ползва съоръжението безплатно!  Басейнът е с размери 17 м. дължина на 9 м. ширина и 1,60 м. дълбочина и е подходящ за ползване от деца и възрастни. Направен е ремонт на съоръжението, като са подменени части от мозайката на дъното, боядисани са стените на съоръжението и таваните в баните, в изправност са душовете, поставени са допълнително закачалки и пейки в съблекалните.

      За учениците от СОУ „Константин Преславски“ – Бургас за времето на учебни занятия по физическо възпитание и спорт, както и за изпълнението на дейностите на клуб „Плуване и водно спасяване“ по проект „УСПЕХ“, ползването на басейна е безплатно.

      Очакваме всички любители на плуването да ни посетят. Работното време на басейна от понеделник до петък е от 14,30 до 20,30 ч. – като от 14,30 до 18,00 ч. ще може да се ползва от спортните клубове по определения от Общината ред, а от 18,00 до 20,30 ч. е обявен за свободен достъп на граждани. В събота и неделя, съоръжението ще бъде ползвано единствено от граждани от 09,30 до 17,30 ч. Вход за възрастни: 3 лв./час, а за учащи: 2 лв./час.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ!