Най-усмихнат клас на България

      За шеста поредна година деца от цялата страна се включиха в Национален  конкурс за най-усмихнат клас.

      Инициативата е на бургаското сдружение „Усмивка”, като тази година мотото е “През новата учебна година по-умни, по-сплотени, по-креативни – Усмивката прави силата!” Конкурсът се провежда по повод Световния ден на усмивката, който е в началото на месец октомври.        Сред отличените класове тази година са и три класа от нашето училище, в две възрастови категории – III “A“, III “Б“ и VI“ Г“ с класни ръководители: Мая Скочева, Стефка Богданова и Даниела Костадинова, чиито фотографии бяха оценявани сред около 890 снимки. Снимките на третокласниците са номинирани като „снимки с най-голям потенциал“, равносилно на първа награда, а фотографията на шестокласниците е на второ място в четвърта възрастова категория.

        На официалната церемония по награждаването на финалистите, която се състоя на 27.11.2019 г. в сградата на Областна администрация Бургас, г-жа Митка Георгиева от сдружение „Усмивка“, обяви, че българските деца могат не само да проявяват агресия, но и да се смеят и да бъдат щастливи.

            Финалистите получиха грамоти за участие и предметни награди, с пожелание отново да се включат в инициативите на сдружението.