СПЕЧЕЛИХМЕ 10 МЕДАЛА НА МЕЖДУНАРОДНО МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ, ОТ ТЯХ 2 ЗЛАТНИ

     bg_poster_home_small На провелия се през месец януари зимен кръг на Международното състезание „Математика без граници“ участие взеха 14500 ученика от 25 страни от 5 континента, разделени в 9 възрастови групи от 1. до 12. клас. Сред тях бяха и 41 представители на СОУ „Епископ Константин Преславски“ – Бургас в групите от 1. до 7. клас. Нашите ученици се представиха повече от отлично, като спечелиха общо 10 медала, сред които 2 златни, 2 сребърни и 6 бронзови. Високата стойност на медалите се допълва от това, че те бяха завоювани във възрастовите групи с най-голям брой участници – 1. клас (2504 участника) и 2. клас (3392 участника).

     С това си представяне, нашите млади „математици“, показали значителни математически познания и логически умения. Пожелаваме им да затвърдят и развият своите успехи в пролетния кръг на надпреварата и класиране за финала през юли в Несебър!

       А ето ги и нашите призьори:nagradi

Златен медал – Мартин Стамов (2в);
Златен медал – Виктория Ботева (2а);
Сребърен медал – Десислава Йорданова (2а);
Сребърен медал – Константин Иванов (1в);
Бронзов медал – Димитър Радев (1в);
Бронзов медал – Димитър Иванов (2в);
Бронзов медал – Георги Михайлов (2а);
Бронзов медал – Иван Кисьов (1в);
Бронзов медал – Лора Трифонова (1б);
Бронзов медал – Максим Илиев (1в).

       ЧЕСТИТО, УЧЕНИЦИ! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!!!

       Адмирации и за колегите, които мотивираха и успешно подготвиха своите възпитаници за този престижен международен турнир по математика – Малина Георгиева, Христина Илиева, Жанета Стойкова и Николина Желева.

Martin 1 Viktoriya 1