Конкурс за видеоклипове и фотоколажи, посветени на 3-ти март

      На организирания от Община Бургас и Общински детски комплекс конкурс за видеоклип и фотоколаж, посветени на Националния празник 3-ти март и 135-тата годишнина от Освобождението на България, учениците от нашето училище участваха масово и се представиха повече от отлично!

       ПЪРВО МЯСТО във първа възрастова група (V – VIII клас) за оригинален поглед при фотоколажите спечели ЯНИ ДОБРИНОВ КРЪСТЕВ – VIА клас, който направи колаж на тема „Знамената на България“.

      Призовите места в челната тройка се допълват и от други ученици от СОУ „Константин Преславски“ – на ВТОРО МЯСТО журито постави ПЕТЪР ПЕЙЧЕВ от VIA клас за колажа „Героите на умират!“, а на ТРЕТО МЯСТО са екипа от VIIБ клас АНДРЕЯ ГЕРОВА и ГАЛИНА ГРИГОРОВА и ученикът от VIA клас СТОЯН КЮМЮРДЖИЕВ.

      Във Втора възрастова група (IX – XII клас) ВТОРО МЯСТО за фотоколаж е присъдено на КРАСИМИРА ВАСИЛЕВА и ЧАНКА НЕДЕЛЧЕВА от ХБ клас:

      Поощрителна награда в същата категория получи НАТАЛИЯ ТОДОРОВА от IXA клас.

     В раздела за ВИДЕОКЛИПОВЕ на ПЪРВО МЯСТО е класиран на ученика от IXA клас НИКОЛАЙ ТАШЕВ, а на ТРЕТО – на ИВЕЛИНА ЕДРЕВА.

      ПОЗДРАВЯВАМЕ УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩЕТО, ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В КОНКУРСА И ТЕХНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ Г-ЖА ВЕНЕТА МАНЕВА И Г-ЖА МАРА ДАМОВА ЗА ОТЛИЧНИЯ РЕЗУЛТАТ И ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ ВСЕ ТАКА ДА СА КРЕАТИВНИ И ОЩЕ МНОГО ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ!