„Бъдители“ разказват за професиите на бъдещето

      Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример ще гостува на СОУ „Епископ Константин Преславски“ в Бургас по покана на г-н Мартин Илиев – директор на училището.

      В „Клуба на ученика“ за „Професиите на бъдещето“ ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски управител на първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията, транспорта и логистиката.

      За първи път в благотворителна инициатива „Бъдители“ ще вземе участие като гост-лектор доц. д-р Наталия Футекова, която е преподавател, управляващ съдружник на една от най-големите компании за бизнес софтуер у нас и основател на образователната организация ERP Academy. Пред учениците тя ще разкаже за ERP системите – тяхното развитие в страната, липсата на квалифицирани кадри и възможностите за реализация и успех в България.

     Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

 

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „БЪДИТЕЛИ“:

     Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

      Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

      Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!